Servistore flyttar in i Kilenkryssets lokaler i Strängnäs

Servistore AB flyttar in i Kilenkrysset Swedens lokaler i fastigheten Fräsaren 5 i Strängnäs. Foto: Kilenkrysset

Servistore AB flyttar in i Kilenkrysset Swedens lokaler i fastigheten Fräsaren 5 i Strängnäs. Servistore är verksamma inom magasinering och erbjuder smarta och säkra förråd för både privat- och företagskunder.

Lokalen som man kommer att hyra i Strängnäs ligger belägen i Storängens verksamhetsområde längs vältrafikerade Kilenvägen, med närhet till både E20 och riksväg 55. I samma fastighet finns ett redan väletablerat möbelföretag.

Avtalet är tecknat på 15 år och innefattar en lokalyta på 1 134 kvm, hela ytan disponibel för kunduthyrning i form utav Self storage. Förrådsanläggningen erbjuder kunderna anpassade ytor för kundens olika individuella behov gällande förvaringsutrymme. Alla utrymmen har hög säkerhet med larm och kameraövervakning både in- och utvändigt samt uppvärmning året runt. Uthyrningsstart gentemot kunder, början på juli 2023.

– Samarbetet med Servistore är i avtalsskedet och byggnadsskedet har fungerat väldigt smidigt och känts väldigt bra, säger Per Heikman, Affärsutvecklare Kilenkrysset Sweden.

– Strängnäs har varit och är en viktig del för Servistores expansion mot en tydlig närvaro i Mälardalen, där vi sedan tidigare har ett par etableringar i Västerås och Eskilstuna. Jag är uppvuxen i Flen, så etableringarna i den här regionen betyder även något extra för mig, säger Ivan Elgstrand, vd Servistore.