Work Boat Mässan tillbaka i september

Work boats, eller arbetsbåtar, är båtar som används för yrkesbruk, fiske, persontransporter, dykeri, entreprenadarbeten, sjömätning, assistansservice, lotstjänster, bogsering, bärgning och blåljusenheter. Idag är de även mycket populära bland privatpersonen som är i behov av rejälare båtar för att till exempel ta sig till sitt hus året om. Foto: Work Boat Mässan

Förra året var det premiär för en ny sorts mässa i hjärtat av Stockholm. Fokus låg på kraftfulla arbetsbåtar och besökarna var proffs och företag som på ett eller annat sätt arbetar med verksamhet på hav och sjö.

I september är mässan tillbaka vid Wasahamnen, denna gång har den brett ut sig betydligt. Fler arbetsbåtar, mer utrustning och flera nya aktiviteter.

Efter år av pandemi så var det förra året premiär för en ny sorts båtmässa. Innan dess fanns det ingen renodlad kontaktyta där proffs och företag kunde nätverka, skapa kontakter och göra affärer sinsemellan. Work Boat Mässan växte fram som Sveriges första mässa med fokus på arbetsbåtar. Wasahamnen på Djurgården fylldes av kraftfulla arbetsbåtar, elbåtar, säkerhetsfunktioner och tillbehör.

Årets mässa den 13–16 september blir både större och starkare i och med att mässan nu tar över stora delar av Wasahamnen. Det blir plats för fler utställare och fler besökare. Allt för att skapa spännande och kraftfulla möten som utvecklar utställarnas och besökarnas affärer. Mässan kommer även att ha ett tungt fokus på hur vi i framtiden kan prioritera hållbarhet utan att förlora kraft. Precis som tidigare år arrangeras Work Boat Mässan av Team Marin.

Källa: Work Boat Mässan