Elbilsmärket ORA expanderar mer och snabbare än väntat

Elbilsmärket ORA expanderar med fler återförsäljare tidigare än väntat. Foto: ORA

ORA har kommit till Sverige för att ta den svenska marknaden med storm. Efter ett par månader med sex stycken försäljningsställen öppnar nu ytterligare fyra i rask takt; Eskilstuna, Västerås, Hudiksvall och Sundsvall. Men håll ögonen öppna, innan året är slut ska det finnas försäljning av ORA i alla Sveriges tjugo största städer.

Trots att bilmarknaden i stort har det tufft så finns det varumärken som ser ett ökat intresse och expanderar. Bilen är Sveriges nya elbilsvarumärke som redan skapat stort intresse och framgång. Redan under februari kommer Landrins Bil och Sellmans Bil att börja sälja ORA. Därmed är det grattis till städerna Eskilstuna, Västerås, Sundsvall och Hudiksvall som kan glädjas till att få tillgång till inte bara Sveriges kanske snyggaste elbil utan även till den säkraste elbilen? Euro NCAP, meddelade häromveckan att ORA är ”Best in class” i kategorien ”Small Family Cars” där bilen fick högsta poäng och tilldelades 5-stjärnor.

– Det är med stor glädje och stolthet vi välkomnar Landrins Bil och Sellmans Bil som nya återförsäljare till ORA-familjen. Och vi ser såklart fram emot ett framgångsrikt samarbete där vi tillsammans infriar vårt mål att sälja 10.000 bilar år 2025. Jag är övertygad om att vi kommer nå våra mål då våra återförsäljare är noga utvalda för att de alltid ger det där lilla extra i form av lysande personlig service och positiv energi samt att de verkligen tar sig tid och bryr sig om varje kund. Tillsammans ska vi bli Sveriges mest efterfrågade elbilsvarumärke. Det säger Mikael Andersson, försäljningschef för ORA Sverige.

Källa: ORA