ALSO har Bring som enda logistikleverantören

ALSO väljer Bring som enda leverantör i Norden. Foto: Bring

Sedan årsskiftet är Bring den enda logistikleverantören för ALSOs leveranser i Norden. Efter ett flerårigt samarbete i Sverige och Norge väljer it-distributören ALSO att utöka samarbetet med Bring till att även hantera ALSOs danska volymer.

– Vi har samarbetat med Bring i både Norge och Sverige i många år, och ser Bring som en pålitlig och flexibel samarbetspartner som de senaste åren har har investerat stort i sitt nordiska logistiknätverk. Bring lever upp till våra krav på en hållbar samarbetspartner, samtidigt som vi har erfarit de inte kompromissar om kvaliteten, säger Claus Holbæk Pedersen, Logistic Manager på ALSO.

– De senaste åren har vi haft ett stort fokus på att minska våra utsläpp genom att bland annat investera i eldrivna fordon. Det känns därför fint att ALSO väljer att utöka samarbetet med oss och att de i så stor grad värdesätter vårt hållbarhetsfokus, säger Mona Zuko, sälj- och marknadsdirektör inom e-handel och logistik på Bring.

Just nu levererar leveransföretaget med elfordon till en miljon danskar, och har som mål att enbart erbjuda fossilfria leveranser i Danmark 2025.