BYD utser Shlomo Motors till distributör för nya energipassagerarfordon i Israel

Under 2017 började Shlomo Motors köra över 30 elbussar i städerna Haifa, Kfar Saba, Raanana och Modiin. Sedan 2008 har Shlomo Motors varit importör och distributör av BYD Company Ltd/BYD elbussar till Israel. BYD Company Ltd är noterat på börsen i Hong Kong och Shenzhen och är branschledande inom energi- och transportsektorn med ett energiekosystem med nollutsläpp som täcker prisvärd solenergiproduktion, pålitlig energilagring, banbrytande elektrifierad transport och toppmoderna monorail. Foto: Shlomo Motors

BYD samarbetar med Shlomo Motors för att lansera sina banbrytande New Energy Vehicles (NEV) på den israeliska marknaden.

Det strategiska partnerskapet med Shlomo Motors kommer att erbjuda försäljning och eftermarknadstjänster till personbilskunder i hela Israel.

Den första leveransen är planerad att anlända till Israels sydligaste hamnstad Eilat under tredje kvartalet i år.

Senaste modeller

Från och med september kommer Shlomo Motors att öppna fyra nya utställningslokaler - i Petach Tikva, Haifa, Jerusalem och Be'er Sheva - för att låta kunderna se och uppleva BYDs senaste modeller

Tel Aviv, Israel - BYD, världens ledande tillverkare av nya energifordon (NEV) och kraftbatterier, har utsett Shlomo Motors till sin nationella distributör i Israel som en del av ett spännande nytt partnerskap. Avtalet innebär starten för Shlomo Motors som aktivt marknadsför BYD:s utbud av passagerarfordon i Israel och tillhandahåller försäljning, efterförsäljning och servicestöd till kunder i hela landet.

BYD och Shlomo Motors har redan erfarenhet av en lång gemensam verksamhet. De har haft ett partnerskap som sträcker sig över ett decennium, etablerat genom BYDs elbussverksamhet; ett företag som levererar eMobility-lösningar till den israeliska allmänheten som har tagits emot väl i landet.

 Shlomo Motors blir distributör av BYD i Israel

 BYD banbrytande showrooms för New Energy Personbilar öppnas nu i städer över hela Israel

Kunderna får chansen att uppleva BYDs produkter och lära sig mer om dess teknologi som är ledande i världen idag. De två första utställningslokalerna öppnar i Petach Tikva och Haifa i september, följt av Jerusalem i oktober och Be’er Sheva i december. Kunderna kommer också att ha den extra bekvämligheten att kunna beställa fordon online efter lanseringen av en ny webbplats i augusti.

BYD teknologi eMobility i Israel

BYDs prestation som världens ledande NEV-tillverkare är född ur 27 års erfarenhet av batteriforskning och -utveckling. I hjärtat av varje BYDs nya energifordon är banbrytande kärnteknologi, med det ultrasäkra Blade Battery.

Ytterligare innovation visas i BYDs klassledande e-Platform 3.0, världens första 8-i-1 elektriska drivlina, som ger exceptionell termisk effektivitet och ett rikt ekosystem av molnbaserade appar. BYD är den enda NEV-tillverkaren som har utvecklat sina egna drivlinasystem, kraftbatterier, bilhalvledare, drivmotorer och motorstyrningssystem - en nyckelskillnad som skiljer BYD från sina konkurrenter.

Hållbar framtid

Technology·Green·Future underbygger BYDs varumärkesproposition och förstärker ett orubbligt engagemang för en hållbar framtid genom teknisk innovation. BYD var också den första NEV-tillverkaren globalt som stoppade produktionen av fordon med fullförbränningsmotor, för att enbart fokusera på mer miljövänliga BEVs (batterielektriska fordon) och PHEVs (plug-in hybrid-elfordon).

Källa BYD