Thor Shipping & Transport och Svecon Freight byter namn till TSG

Foto: TSG

Nu byter Thor Shipping & Transport och Svecon Freight namn till ThorSvecon Group, TSG och introducerar samtidigt en ny visuell identitet. Namnbytet som beslutades på en extra bolagsstämma den 18 mars i år markerar en ny fas i bolagets utveckling och är ytterligare ett steg för att stärka bolagets marknadsposition och fortsätta växa i enlighet med den strategiska planen.

– Vi har stora ambitioner att fortsätta växa. Under de senaste åren har vi gjort flera företagsförvärv och namnet Thor Svecon Group, symboliserar väl den nya kurs vi har lagt i vår strategiplan. Vi är inne i spännande fas av företagsutvecklingen och det känns bra att vårt nya namn innehåller delar av två inarbetade varumärken som är välbekanta för våra kunder, säger Eric Hjalmarsson, vd för TSG Short Sea.

bild
Foto: TSG

Inför namnbytet så har en ny grafisk profil tagits fram som ska spegla bolagets nya identitet.Den nya profilen moderniserar företaget visuellt och kommunicerar bättre vad Thor Svecon Group står för.

 – Jag ser mycket goda möjligheter till att vi som bolag kommer utvecklas ytterligare under kommande år. Att byta namn är bara startskottet på en spännande framtid med bolaget, avslutar Daniel Berglind, Managing Director för TSG Forwarding.

bild