ABAX och CarPay Fleet ingår i samarbete

Integration skapar kontroll över hela företagets fordonsflotta. Foto: Abax

ABAX och CarPay Fleet ingår samarbete och lanserar en integration som gör det enklare att få kontroll över hela företagets fordonsflotta. Lösningen är klar för användning för alla ABAX kunder redan idag. Integrationen gör det möjligt för förare av leasade bilar att exportera antal kilometer och vägtullar baserat på registrerade resor med dessa bilar i ABAX-systemet till CarPay Fleet-applikationen.

CarPay Fleet är en del av Volvofinans Bank och har lösningar för alla företag med bilpark, stora som små. De erbjuder kunder total kontroll över företagets fordon och bilkostnader på ett enkelt sätt, och med den nya integrationen mot ABAX blir det ännu enklare att automatisera flödet.

– Till följd av att koppla ABAX telematik med CarPay Fleet hjälper vi kunderna på båda håll att hantera förmånsbeskattning på ett enkelt sett, säger Tommy Edlund, produktchef hos CarPay Fleet

Genom att samla två verktyg kommer biladministratörer kunna jobba smartare och effektivisera verksamheten, när du nu kan hantera all biladministration på ett och samma ställe. Du får snabbt en överblick och kontroll över kostnader och sparar tid till annat.

– Vi är glada att lansera integrationen på den svenska marknaden. Det är många i vår kundgrupp som kommer kunna spara mycket tid genom att hantera företagets fordon på ett och samma ställe, berättar Bjørn Brustad Commercial, Integration Manager i ABAX.