Airmee startar verksamhet i Danmark

Airmee har utvecklat en modell för att kunna skala ut sin plattform till nya marknader. Foto: Airmee

Airmee fortsätter sin kraftiga expansion och levererar nu i Danmark. Landet blir det första utanför Sverige att ta del av bolagets snabba och hållbara leveranser. Inledningsvis sker leveranserna i Köpenhamn för att sedan växa ut till andra delar av landet. Expansionen är Airmees första steg i sin internationella tillväxtresa.

Airmee har på mindre än tre år expanderat utanför Sveriges gränser och nu finns bolagets tjänst även i Köpenhamn. Genom egen forskningsbaserad teknik, vilken optimerar logistikflottor i realtid, har Airmee tagit stor plats på den svenska marknaden och fyllt ett tomrum genom att kombinera teknik, hållbarhet och en perfekt leveransupplevelse på ett sätt olikt andra aktörer.

– Nu när vi tar oss till ett nytt land blir det extra tydligt hur uppskattad och efterfrågad vår tjänst är. Vi har sett en stor efterfrågan från våra kunder för att även leverera i Danmark och det är självklart är särskilt kul att växa tillsammans. Airmee fyller inte bara en plats på marknaden som tidigare inte funnits utan även ett behov som både behövs och efterfrågas från konsumenter, i såväl Sverige som andra länder, säger Julian Lee, vd och grundare på Airmee.

Airmee har sedan sin lansering för drygt tre år sedan växt kraftigt. Genom att förenkla livet för konsumenter som handlar på nätet genom snabba och hållbara leveranser har Airmee flera av Sveriges största e-handlare som kunder, som bland annat H&M, Åhléns, Apotea och Royal Design. Tillsammans med existerande och nya kunder lanserar nu Airmee i Danmark.

– Sedan start har vi blickat bortom Sverige och därför har vi kontinuerligt utvecklat en modell för att kunna skala ut vår plattform till nya områden, städer och länder på ett snabbt och smidigt sätt. Grunden till vår framgång är, och kommer alltid vara, vår tekniska plattform. Den automatiserar och underlättar arbetet för våra logistikpartners och den begränsas inte till en viss geografisk plats, säger Jonathan Svensson, Logistikchef på Airmee.