BluJay i partnerskap med Raven Logistics

Raven Logistics molntjänst integreras med BluJays lösningar. Arkivbild

BluJay Solutions som är en ledande leverantör globalt av mjukvara och tjänster för att hantera försörjningskedjor, supply chain management, inleder ett nytt spännande partnerskap. Det nya partnerföretaget Raven Logistics ägnar sig åt logistik för järnvägstransporter, specialiserat på strategisk planering och avancerade molntjänster inom området. Raven Logistics har utmärkt sig med en framgångsrik verksamhet under de senaste 25 åren.

Partnerskapet innebär att Raven Logistics molntjänst integreras med BluJays lösningar. Resultatet blir ett enda transportsystem. TMS, transportation management system, för järnväg, lastbilar och fartyg.

– Vi inleder ett partnerskap med BluJay Solutions för att komplettera våra lösningar med hantering av transporter på landsväg och med fartyg. Vi på Raven är väldigt entusiastiska över att bli partner med BluJay som samarbetar med andra företag och teknikexperter för att leverera lösningar som stärker kunderna. Vi bidrar med vår expertis till ett av de största transportnätverken i världen, säger Duane Kuzak, president på Raven Logistics.

Kunderna kommer att dra nytta av större kontroll över globala transporter som utförs med olika transportmedel. De får en ingång till ett enda transportsystem som hanterar alla typer av inkommande och utgående transporter. Integrationen mellan de olika systemdelarna ger tillgång till större insyn, uppföljning i realtid, kontroll över fakturering och avancerade analyser.