City Self-Storage tecknar 3-årigt samarbetsavtal

Foto: City Self-Storage

Freetrailer ingår ett 3-årigt samarbetsavtal med City Self-Storage, Norges största minilager och flyttfirma med mer än 5 000 lagerlokaler i Osloregionen och Drammen. City Self-Storage Norway ingår också i Self Storage Group som liksom Freetrailer finns representerat i hela Skandinavien. Till en början inleds det nya samarbetet med 27 släpvagnar fördelade på 13 olika platser.

– Jag är stolt över att kunna tillkännage vårt nya samarbete med City Self Storage Norway. Norge är ett strategiskt viktigt land för oss då vi har ambitionen att under de närmaste åren inleda en omfattande expansion av vårt delningsekonomiska släpvagnskoncept på den norska marknaden. Jag hoppas att vi kan bidra till att skapa synergier över hela Skandinavien för City Self-Storage vilket vi redan gör för andra nordiska samarbetspartner, säger vd Allan Sønderskov Darré. 

Med det nya avtalet kommer Freetrailer initialt att leverera 27 nya släpvagnar fördelade på 13 olika platser i Oslo med omnejd. Släpvagnarna levereras med Freetrailers elektroniska lås och appen Freelock – en lösning som gör det enkelt för kunderna att boka och hämta en Freetrailer när det passar dem.

– Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service skräddarsydd efter varje kunds enskilda behov. Freetrailers kostnadsfria koncept gör det enkelt för våra kunder att flytta från A till B, vilket är en naturlig förlängning av vår kärnverksamhet och våra värderingar. För oss är det viktigt att vara innovativa och på så sätt överträffa våra kunders förväntningar. Denna värdegemenskap delar vi med Freetrailer, säger Isak Larsson, General Manager Scandinavia på CSS. 

Utifrån erfarenhet upplever Freetrailers samarbetspartner att konceptet både bidrar till att öka kundtrafiken till butik och exponering i gatubilden, samtidigt som det är en attraktiv transportlösning för kunderna. Freetrailer ser fram emot samarbetet som inleds 2019.