Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, jul, 21 2019
Senaste Nytt...

Freetrailer Group ingår samarbetsavtal Nüwiel

Kommer att erbjuda NÜWIELs el-cykelkärror. Foto: Freetrailer
Kommer att erbjuda NÜWIELs el-cykelkärror. Foto: Freetrailer
Publicerad av
Peter Höök - 08 jul 2019

Freetrailer Group har ingått ett samarbetsavtal med det tyska tekniktransportföretaget NÜWIEL och Freetrailer kan nu inkludera NÜWIELs innovativa el-cykelkärra i sitt produktutbud. Därmed kommer Freetrailer via sin delningsekonomiska IT-plattform inom en snar framtid kunna erbjuda NÜWIELs el-cykelkärror tillsammans med Freetrailers nuvarande produktutbud, släpvagnar och el-lastcyklar. El-cykelkärran är specialkonstruerad för att kunna lastas med upp till 200 kilo bakom en vanlig cykel.

Freetrailer utökar alltså sin produktportfölj till att även inkludera ett miljövänligt alternativ som ligger i linje med en ständigt växande marknad för hållbara transportlösningar. I ett nära samarbete med IKEA och NÜWEIL, och som en del av sitt unika uthyrningskoncept, kommer Freetrailer inledningsvis att erbjuda IKEAs kunder i större städer i Danmark och Tyskland möjlighet att låna de hållbara och innovativa el-cykelkärrorna.

Freetrailer ser samarbetet med NÜWEIL som ett komplement och som ett sätt att sprida Freetrailer-konceptet i ett helt nytt affärsområde.

Annons

Annons

Annons