Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, jun, 19 2019
Senaste Nytt...

Bockasjö rekryterar och bygger tre nya logistikfastigheter

Linda Persson ny marknadchef på Bockasjö.  Foto: Bockasjö
Linda Persson ny marknadchef på Bockasjö. Foto: Bockasjö
Publicerad av
Peter Höök - 04 jun 2019

Bockasjö rekryterar Linda Persson som ansvarig för marknad och försäljning. Linda kommer närmast från Savills där hon arbetat med uthyrning av logistikfastigheter.

– Med rekryteringen av Linda stärker vi oss framåt i en marknad där konkurrensen blir allt hårdare. Linda är en av branschens absolut skickligaste personer på att skapa affärer och bygga relationer med betydelsefulla företag. Att få in Linda i teamet känns mycket stimulerande, säger Joakim Hedin vd Bockasjö.

– Jag har följt Bockasjös framgångar från sidan under många år och är väl förtrogen med deras goda kvalitet i de fastigheter de uppför. Deras snabba beslutsvägar, gedigna kunskaper och finansiella styrka attraherar mig och är en del av deras framgång, säger Linda Persson.

Bockasjö, som tidigare i våras tillsammans med Alecta sålde Logistikfastigheter Sverige till Prologis i en transaktion uppgående till 3,8 miljarder kronor, färdigställer i år tre nya logistikfastigheter om totalt 75 000 kvadratmeter placerade i Borås, Göteborg Landvetter Airport och Hisingen.

De fastigheter som uppförs kommer ägas av Bockasjökoncernen, som efter försäljningen av Logistikfastigheter Sverige, bygger en ny fastighetsportfölj inom logistikområdet.
 

Annons

Annons

Annons