Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, jun, 19 2019
Senaste Nytt...

Logent och BSH Home Appliances vidareutvecklar inbound-transporter

Kontrolltornslösning säkerställer vi kostnadseffektiva transportlösningar. Foto: Logent
Kontrolltornslösning säkerställer vi kostnadseffektiva transportlösningar. Foto: Logent
Publicerad av
Peter Höök - 16 maj 2019

Logent och BSH Home Appliances fortsätter att vidareutveckla hushållsapparat- och vitvaruföretagets Inbound-transporter i Sverige, detta genom att parterna fördjupar det samarbete parterna haft under flertalet år. Genom Logents lösningar för Transport Management tas ett helhetsgrepp över transportlogistiken och att inleveranserna uppfyller de högt ställda krav som branschen ställer.

– Genom samarbetet med Logent säkerställer vi kontrollerade inflöden av våra varor, säger BSH Home Appliances Sverige. Detta är en väldigt viktig del i att säkerställa högsta möjliga kvalitet i leveranserna till våra kunder. Logent bidrager med såväl kompetens som erfarenhet inom området vilket gör att vi kan hålla ett högre tempo i vårt utvecklingsarbete.”

Fredrik Strömberg, vd Logent Transport Managementkommenterar:

– Inbound-transporter är ett av specialistområdena inom affärsområdet Transport Management. Genom vår kontrolltornslösning säkerställer vi kostnadseffektiva transportlösningar såväl som att leveranserna till kundens kund sker med den precision som förväntas. Det är med mycket stolthet som vi nu tar ytterligare ett steg i att fördjupa samarbetet med BSH och därmed fortsätter utvecklingen av Inbound-lösningarna.

Annons

Annons

Annons