Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, jul, 19 2019
Senaste Nytt...

Logicenters logistikanläggning utanför Köpenhamn färdigställd

Fastigheten är på totalt 13 400 kvadratmeter. Foto: Logicenters
Fastigheten är på totalt 13 400 kvadratmeter. Foto: Logicenters
Publicerad av
Peter Höök - 15 maj 2019

Sedan maj 2018 har Logicenters utvecklat en ny logistikanläggning i Ishøj, strax utanför Köpenhamn. I samband med att utvecklingen påbörjades tecknades även ett hyresavtal med Havi Logistics, som nu flyttat in för att nyttja 4 500 kvadratmeter logistikyta, vilket innebär att 8 900 kvadratmeter finns till kvar förfogande för en annan hyresgäst.

Nu står Logicenters nya logistikanläggning färdigställd i industriområdet Winthersminde, utanför Köpenhamn. Ett hyresavtal med Havi Logistics tecknades redan i maj 2018 när utvecklingen påbörjades och avser 4 500 kvadratmeter logistikyta som innehåller frys-, kyl-, och traditionellt lager. Nu har Havi Logistics flyttat in verksamheten i fastigheten
som är totalt 13 400 kvadratmeter stor. Därmed finns 8 900 kvadratmeter modern logistikyta med hög takhöjd tillgänglig för potentiella hyresgäster.

– Vi har haft ett tätt samarbete med Havi Logistics under utvecklingsprocessen för att kunna tillgodose deras behov fullt ut. Samtidigt har vi lyckats bygga generiskt med moderna specifikationer för att anläggningen även ska kunna anpassas till hyresgäster som kan flytta in i de resterande 8 900 kvm. Det är ett strategiskt läge för oss att utveckla en toppmodern anläggning och fastigheten är en del i satsningen för att öka närvaron i Köpenhamnområdet, säger Mikael Sahlin Olesen, Asset Manager på Logicenters.
 

Annons

Annons

Annons