Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, jun, 17 2019
Senaste Nytt...

Affärsflyg när tiden är dyrbar

Reguljärflyg tar tid från affärerna. Foto: Jetflite
Reguljärflyg tar tid från affärerna. Foto: Jetflite
Publicerad av
Peter Höök - 03 apr 2019

Finska Jetflite har varit verksamma i Sverige under en lång tid. Tack vare växande efterfrågan har företaget kunnat utöka sin charterflygverksamhet. I en anda av rationellt affärstänkande och delningsekonomi erbjuds ett omfattande utbud av tjänster genom ett smidigt samarbete med andra aktörer inom branschen.

– Affärsflyg är som bäst ett lämpligt och effektivt sätt att resa, säger Jan Lindholm, försäljningschef vid Jetflite, ett företag som erbjuder charter- och affärsflyg.

Att sätta sig in i flygbolagens tidtabeller och rutter kan vara tidskrävande. Man måste anlända till flygplatsen flera timmar innan flygningen för alla säkerhets- och ankomstkontroller som tar sin tid. Allt detta är ju förlorad tid och utgör därigenom en betydande kostnad för företagen. 

– Och det gäller inte enbart affärsresor, tillägger Lindholm. Vi värdesätter vår fritid och vårt välmående i allt högre grad och den utvecklingen återspeglas även i kraven på charterflyg.

– Förutom värdesättande av tid har även utbredningen av delningsekonomin bidragit till affärsflygens växande populäritet. Det är inte längre något krav att man måste resa ensam eller tillsammans med sitt företag, istället ser vi allt mer gruppresande.

Annons

Annons

Annons