Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, maj, 23 2019
Senaste Nytt...

MVB bygger logistikfastighet åt Corem i Järfälla

Corem Property Group flyttar till Veddesta 2021. Foto: MVB Öst
Corem Property Group flyttar till Veddesta 2021. Foto: MVB Öst
Publicerad av
Peter Höök - 28 mar 2019

Fastighetsbolaget Corem Property Group har gett MVB i uppdrag att bygga en ny lagerbyggnad med högt ställda miljökrav i Järfälla. Projektet Veddesta 2:79 omfattar nybyggnation av en lagerlokal i tre plan om 16 900 kvadratmeter.

Genom en utformning som möjliggör att bygga lagret i flera våningar, skapas ett effektivt utnyttjande av mark i ett citynära läge. Fastigheten kommer även att få en utpräglad miljöprofil som motsvarar de krav och behov som kommande hyresgäst har på en modern logistikbyggnad.

Veddesta 2:79 har ett mycket bra läge för logistikverksamhet med närhet till såväl centrala Stockholm som till de strategiska trafiklederna E18 och den kommande E4 Förbifart Stockholm. Byggnaden beräknas vara klar i slutet av det första kvartalet 2021, då transportföretaget MTAB Sverige flyttar in med sin verksamhet.

– Vi ser fram emot vårt samarbete med Corem i skapandet av framtidens logistikbyggnad där funktion och miljö går hand i hand. Projektet passar väl in i vår strategi för ett hållbart byggande, säger Per Ununger, vd MVB Öst.

Annons

Annons

Annons