Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, maj, 23 2019
Senaste Nytt...

Logicenters bygger för Bring i Danmark

Bild: Logicenters
Bild: Logicenters
Publicerad av
Peter Höök - 13 feb 2019

Logicenters tillkännager att företaget kommer att utveckla en 14.872 kvadratmeter modern logistikfastighet nära Köpenhamn i Danmark. Med nästan 12 meter i takhöjd kommer denna moderna korsdockningsanläggning att ha extra flexibla specifikationer för framtida bruk. Fastigheten är planerad att stå färdeig 2020, då kommer hyresgästen Bring Denmark att flytta in sin verksamhet.

Logistikfastigheten kommer att uppföras i Greve, en förort till Köpenhamn. Majoriteten av byggnaden har redan uthyrts till Bring Denmark. Anläggningen kommer att vara väl synlig där den är placerad intill den upptagna E20-motorvägen som leder till Köpenhamn och vidare till Sverige.

Anläggningen kommer att ha en tydlig miljöprofil och kommer att förses med solpaneler på taket. Säkerheten hos medarbetarna är också högt prioriterad med gångbroar från parkeringen till kontor samtidigt som inga fotgängare passerar lastbilsterminalerna.

– Vi ser fram emot att flytta in i nya och moderna lokaler som har anpassats i linje med både vår miljöprofil och vår stora investering i online shopping. Den nya logistikanläggningen stärker vår position som ett av Nordens viktigaste logistikföretag, säger Jens Rom, vd Bring Denmark.

Annons

Annons

Annons