Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, apr, 21 2019
Senaste Nytt...

Transiro tar avtal med Manila International Airport Authority

Foto: Mithril Cloud
Foto: Mithril Cloud
Publicerad av
Peter Höök - 07 feb 2019

Transiro har sedan hösten 2017 varit närvarande på den filippinska marknaden. Den första affären kommunicerades den 25 september 2018, när Transiro ingick avtal med Manila International Airport Authority för att förbättra säkerheten kring taxiflödet runt flygplatsen. Installationen av Transiros system Vehicle Access Control pågår nu enligt plan.

Transiro har genom sin lokala partner nu utökat avtalet med flygplatsen och kommer omedelbart inleda ett implementeringsprojekt kring hur Transiros taxisystem ska användas för att hantera flygplatsens egen taxiflotta. Transiros taxisystem innehåller back-end support för taxibolaget samt en förar- och konsumentapplikation. Syftet är att besökare på flygplatsen ska slippa köa när de anländer och istället kunna boka en taxi direkt när de landat.

Avtalet bygger på intäktsdelning för boknings- och transaktionsavgifter, Transiro kommer att återkomma med närmare detaljer samt volymindikationer när produkten har lanserats.

– Vi har arbetat i över 12 månader med att få igång det här projektet och vi är förväntansfulla över att inom kort kunna påbörja utrullning av taxisystemet i samband med att vårt VAC-system tas i bruk, kommenterar Transiros styrelseordförande Jonas Litborn.

Annons

Annons