Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, jun, 17 2019
Senaste Nytt...

Volvos långfärdsbussar prisas i Spanien

Foto: Volvo
Foto: Volvo
Publicerad av
Peter Höök - 25 jan 2019

Volvos nya långfärdsbussar Volvo 9900 och Volvo 9700 vinner priset ”Årets långfärdsbuss 2019” för sina utmärkta egenskaper vad gäller säkerhet, komfort, körbarhet och produktivitet. Prisutdelningen ägde rum 23 januari i Madrid.

En jury som består av representanter från transportbranschen utser årligen de bästa kommersiella fordonen på den spanska marknaden. Juryn leds av tidningen Revista Viajeros och i juryn sitter bland annat operatörer, branschorganisationer, myndigheter, tillverkare och resebyråer. Priset ses som ett av de mest prestigefyllda i branschen.

– Vi är väldigt stolta över utmärkelsen. Det är alltid en ära att få ett pris av den här kalibern, och vi ser det som ett bevis på det hårda jobb som lagts ner för att få fram de fina egenskaper som finns våra nya långfärdsbussar, säger Jaime Verdú, säljchef Volvo Bussar Spanien.

Volvos nya långfärdsbussar är företagets största satsning i segmentet på över 20 år. Det nya programmet, som omfattar bussar för turist- och linjetrafik, innehåller förbättringar vad gäller fordonets struktur och köregenskaper, säkerhetssystem och design.

Annons

Annons

Annons