Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, jun, 17 2019
Senaste Nytt...

Ny vd för DHL Express i Sverige

Peter Ervasalo. Foto: DHL.
Peter Ervasalo. Foto: DHL.
Publicerad av
Peter Höök - 21 jan 2019

Den 1 januari har DHL Express i Sverige en ny vd. Han heter Peter Ervasalo och kommer närmast från DHL Express i Finland, där han också hade rollen som vd. 

Ervasalo beskrivs av DHL som en person med en lång meritlista inom affärsutveckling och ledarskap, och DHL:s finska verksamhet uppges ha vuxit under hans tid som vd.

– Jag är oerhört stolt och glad över att ha blivit utsedd till vd för DHL Express Sverige och det är med stor ödmjukhet jag tar mig an denna roll. Under de senaste åren har DHL Express i Sverige genomgått en fantastisk resa med bland annat en historisk mångmiljoninvestering i alla faciliteter på den svenska marknaden för att säkerställa en hög servicekvalitet för våra kunder. En av mina viktigaste prioriteringar i min nya roll som vd är att tillsammans med alla medarbetare fortsätta utveckla och leda DHL Express Sverige framåt, säger Peter Ervasalo i ett pressmeddelande.

48-årige Ervasalo växte upp i både Sverige och Finland, och har jobbat inom bolaget sedan 2007 då han började sin karriär som sälj- och marknadsdirektör för bolaget i Finland.

– Med sin långa meritlista av både affärsutveckling och ledarskap har Peter kunnat etablera ett högpresterande team och samtidigt framgångsrikt drivit en ökad tillväxt under åren som vd i Finland, skriver DHL i pressmeddelandet.

Annons

Annons

Annons