Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, jun, 27 2019
Senaste Nytt...

Swedavia Real Estate satsar på Arlanda

Office One på Stockholm Arlanda Airport. Bild: Sandellsandberg arkitekter
Office One på Stockholm Arlanda Airport. Bild: Sandellsandberg arkitekter
Publicerad av
Peter Höök - 10 jan 2019

Swedavias nybyggda kontorshus Office One ligger i direkt anslutning till terminalerna och SkyCity på Arlanda. Byggnaden stod klar hösten 2018 och är med 15 000 kvadratmeter Swedavias största satsning hittills på kontorsfastigheter i flygplatsnära områden.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Aviator till Office One. Vi är stolta att kunna erbjuda tillväxtmöjligheter för våra flygplatspartners, samtidigt som vi skapar attraktiva etableringsmöjligheter i den snabbväxande Stockholm-Uppsala-regionen. Det flygplatsnära läget gör att hyresgästerna kommer närmare kunder och affärspartners i resten av Sverige och övriga världen, säger Karl Wistrand, vd Swedavia Real Estate.

Stockholm Arlanda Airport ska bli den ledande flygplatsen i Skandinavien. Utveckling och byggnation sker i snabb takt – och samtidigt som Swedavia rustar för framtidens resande växer en hållbar stad fram i direkt anslutning till flygplatsen, med en levande stadskärna för handel, kreativitet, möten och arbete.

Office One har ett mycket centralt läge i den nya flygplatsstaden, alldeles intill terminalerna. Byggnaden är utformad för maximal effektivitet och minimal energiförbrukning. Den är försedd med högkvalitativ isolering, klimatstyrning och ventilation och kommer att certifieras enligt miljöcertifieringssystemet BREEAM-SE.

Annons

Annons

Annons