Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, jun, 27 2019
Senaste Nytt...

Bygger logistikfastighet åt Castellum

Bild: Castellum
Bild: Castellum
Publicerad av
Peter Höök - 20 dec 2018

Just nu utvecklas Stockholmsregionens nästa stora lager- och logistikområde, Stockholm Väst i Brunna. Närheten till europaväg E18 gör området attraktivt och strategiskt väl placerat, och för att möta efterfrågan startar Castellum tillsammans med RO-Gruppen nyproduktion av ytterligare en modern och flexibel lager- och logistikfastighet i området. Här finns sedan tidigare flera etablerade företag inom service, e-handel samt lager och logistik och efterfrågan på lager- och logistiklokaler i området är stor.

Nyproduktionen på Mätarvägen 45, omfattar ca 15 000 kvm och beräknas vara färdigställd under fjärde kvartalet 2019. Castellum startar nybyggnation utan kund, men med god beredskap för anpassning under projektets gång och möjlighet att anpassa lokalen för 1-4 hyresgäster och genomlastning.

– Det är ett spännande projekt som vi ser framemot att ta i hamn i nära samarbete med Castellum. Vi är stolta över att få vara med och visa vår kompetens, säger Dan Jacobson, affärsområdeschef på RO-Gruppen Koncept.

Anläggningen kommer att miljöcertifieras enligt certifieringsmodellen Miljöbyggnad nivå silver.

Annons

Annons

Annons