Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, apr, 22 2019
Senaste Nytt...

Stockholms Hamn tillsätter ny vd

Foto: Stockholms Hamn
Foto: Stockholms Hamn
Publicerad av
Peter Höök - 27 nov 2018

Thomas Andersson tillträder som vd för Stockholms Hamn. Johan Castwall, tidigare vd för Stockholms Hamn, tillsätts som förvaltningschef på exploateringskontoret för att arbeta med stadens utveckling i ett bredare perspektiv.

Johan Castwall, tidigare vd i Stockholms Hamn kommer att lämna sitt uppdrag och tillträda tjänsten som förvaltningschef på exploateringskontoret i Stockholms stad. Styrelsen för Stockholms Hamn har därför utsett Thomas Andersson, tidigare vice vd på Stadshus AB till ny vd.
 
Thomas Andersson har erfarenhet av byggsektorn, näringslivs- och besöksnäringsfrågor samt ledningsarbete i Stockholms stad. Han kommer närmast från befattningen som vice vd på Stockholms Stadshus och innan det arbetade han som vd på Visit Stockholm.
 
– Stockholms Hamn är en viktig nyckelspelare i en växande region, och jag ser verkligen fram emot möjligheten att sätta mig in i bolagets frågor ordentligt och vara med och utveckla sjöfartsstaden Stockholm, säger Thomas Andersson.
 
Johan Castwall har lett arbetet med att förverkliga stora hamninvesteringsprojekt och har drivit infrastruktur- och samhällsbyggnadsfrågor under sin tid som vd på Stockholms Hamn.
 
– Uppgiften att arbeta med stadens utveckling i ett ännu bredare perspektiv på exploateringskontoret känns utmanande och spännande. Samtidigt har mina sju år i Stockholms Hamnar varit fantastiska, säger Johan Castwall.
 
 

Annons

Annons