Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, jun, 27 2019
Senaste Nytt...

Persontrafikmässan i Älvsjö den 22 till 24 oktober

Foto: Holger Ellgaard
Foto: Holger Ellgaard
Publicerad av
Peter Höök - 11 okt 2018

Persontrafikmässan är Sveriges viktigaste mötesplats för alla aktörer inom kollektivtrafiktrafikbranschen. Persontrafik är en av Europas absolut viktigaste mötesplatser för alla verksamma inom kollektivtrafikbranschen. Syftet är att erbjuda attraktiva, miljövänliga och kundanpassade lösningar med resenären i centrum. I år förstärks det nordiska fokuset ytterligare genom att de båda konferenserna Nordiskt Lokaltrafikmöte och InformNorden samarrangeras med Persontrafik. I år kommer eventet att äga rum på Stockholmsmässan i Älvsjö och Transdev kommer att delta med en egen monter.

– I vår monter kommer vi att presentera våra kollektivtrafiklösningar från Sverige och andra delar av världen. Vi kommer också ge möjlighet till våra besökare att testa några av våra innovationer som Lumitrack och Önskelinjen, två lösningar vi har utvecklat i syftet förbättra kundupplevelsen och kundnöjdheten, säger Eva Tiséus, Marknads- och Kommunikationsdirektör på Transdev Sverige.

Nytt för i år är att Transdev kommer ha ”micro-sessions”, korta föredrag i sin monter där våra medarbetare delar med sig av sin expertis från områden som hållbarhet, kundinsikter, branschtrender och nya mobilitetslösningar.

– Varje dag mellan klockan 11 och 15 startar vi korta föredrag om vårt arbete för en ständigt förbättrad och utvecklad kollektivtrafik. Vi hoppas kunna ge intressanta insikter till våra partner, kunder och besökare. Transdev är idag den enda transportoperatör som kör buss, tåg, spårvagn och båt samtidigt som vi verkar inom både upphandlad och kommersiell trafik. Vi har mycket att dela med oss, avslutar Eva Tiséus.

Annons

Annons

Annons