Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, jun, 18 2019
Senaste Nytt...

Arriva tar in ny regionchef

Foto: Arriva
Foto: Arriva
Publicerad av
Peter Höök - 11 sep 2018

Arriva har meddelat att man tillsätter en ny regionchef som blir ansvarig för ett antal länder, inklusive Sverige. Jana Siber har stor branscherfarenhet och kommer att ingå i Arriva Management Board den 17 september. Hon kommer att rapportera direkt till styrrelseordföranden Manfred Rudhart.

Jana ansvarar för Tjeckien, Ungern, Italien, Polen, Portugal, Spanien och Sverige.Senast arbetade Jana för Avis Budget Group och ledde en ZipCar International-division, en "start-up" som gör att kunderna kan hyra bilar och skåpbilar per minut, timme eller dag.

Under en femårsperiod på Avis hade Jana flera roller, bland annat som VP för Global Licensees och ansvarig för 180 master franchisees. Innan dess hade hon ledande konsultroller hos Bain & Company UK, Accenture och Booz Allen Hamilton International, där hon ledde flera strategier såväl som transformationsprojekt.

Manfred Rudhart, CEO, Arriva kommenterar: "Vi har ambitioner att vara den transportpartner som väljs för uppdragsgivare och kunder över hela Europa. Jag är glad över det förnyade fokuset som utnämningenmedför.

– Jana har en beprövad historia om att kunna skapa och genomföra framgångsrika omvandlingsstrategier. Jag ser fram emot att välkomna henne till Arriva.

– Jag är glad att jag gick med i Arriva vid den här viktiga tiden, eftersom transportsektorn anpassar sig till behoven i en digital värld och nya modeller kommer. Vi måste se till att vi arbetar i partnerskap med våra kunder för att göra resan enkelt och smidigt för passagerarna, säger Jana Siber:

Annons

Annons

Annons