Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, mar, 21 2019
Senaste Nytt...

Oriolas driftsätter logistikanläggning i Enköping

Bygger modern logistikanläggning

Foto: Knapp
Foto: Knapp
Publicerad av
Peter Höök - 10 jul 2018

Oriola har den viktiga uppgiften att förse Sverige med läkemedel. Samtidigt växer företaget. För att möta framtida kund- och branschkrav på tillgänglighet, service och leveranser med högsta kvalitet har Oriola investerat i en modern logistikanläggning med det senaste inom automationsteknik i anslutning till den nuvarande distributionscentral i Enköping.

Ett intensivt planerings- och förberedelsearbete pågår inför driftsättningen. I höst påbörjas en omfattande test och upplärningsperiod. Efter testerna påbörjas en successiv produktionssättning. Produktionssättningen kommer att pågå under flera månader för att säkerställa en välfungerande och kvalitetssäker drift innan anläggningen tas i bruk i skarpt läge.

Den nya anläggningen och automationen möjliggör en framtida tillväxt, konkurrenskraft samt att vi kan erbjuda våra kunder den bästa servicen i landet gällande distribution. Det kommer att vara en intensiv tid i Enköping mot go live. Förberedelserna går bra och våra dedikerade medarbetare gör ett fantastiskt arbete!”, säger Niclas Ramsin, Director Logistics Sweden.

Annons

Annons