Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, apr, 24 2019
Senaste Nytt...

Ny anläggningschef hos Göteborgs Hamn

Erik Hallgren blir en av nyckelperson i arbetet att tillse att Göteborgs hamn har de infrastrukturella förutsättningar som krävs för att fortsätta växa framöver. Foto: Göteborgs Hamn 
Erik Hallgren blir en av nyckelperson i arbetet att tillse att Göteborgs hamn har de infrastrukturella förutsättningar som krävs för att fortsätta växa framöver. Foto: Göteborgs Hamn 
Publicerad av
Christer Wiik - 18 jun 2018

Erik Hallgren, för närvarande senior rådgivare på Trafikverket, kommer att börja på Göteborgs Hamn AB i rollen som Vice President Infrastructure. Som infrastrukturchef kommer Erik att ansvara för byggnation, utveckling och förvaltning av hamnens anläggningar.

Göteborgs hamn är Skandinaviens största hamn och en mittpunkt för Sveriges infrastruktur. Hamnen är porten till världen för stora delar av svenskt näringsliv och anlöps dagligen av världshavens största fartyg. Det kräver att infrastrukturen håller världsklass.

- Jag ser verkligen fram emot att börja arbeta på Göteborgs Hamn AB. Att arbeta med infrastrukturen och anläggningarna i Skandinaviens största hamn känns både lockande och utmanande! Kombinationen av samhällsnyttig och konkurrensutsatt verksamhet är också väldigt spännande och stimulerande. Min ambition är att Göteborgs hamn skall ha en infrastruktur som stärker hamnens konkurrenskraft och utveckling både i det korta och långa perspektivet, säger Erik Hallgren.

- Det är verkligen glädjande att Erik har valt att komma till oss. Hans långa och breda erfarenhet inom både infrastrukturprojekt och fastighetsutveckling är en väldigt bra kombination för rollen som anläggningschef hos oss. Med de mångmiljardinvesteringar som vi har framför oss de kommande åren, med allt från nya terminalprojekt till den stora farledsfördjupningen, kommer det krävas den spetskompetens som Erik nu tillför. Vi ser fram emot när Erik nu inom kort börjar hos oss, säger Magnus Kårestedt, VD på Göteborgs Hamn AB.

 

 

 

Annons

Annons

Annons