Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, mar, 20 2019
Senaste Nytt...

Best Transport utmanar marknaden i Göteborg och Malmö

Niklas Knight, vd och koncernchef för Best Transport. Foto: Best Transport
Niklas Knight, vd och koncernchef för Best Transport. Foto: Best Transport
Publicerad av
Christer Wiik - 11 apr 2018

April markerar starten för Best Transport utökade satsning på tjänsten Best Paket. Tjänsten har funnits i Stockholm sedan 2012 och är en storfavorit hos kunderna. Nu har turen kommit till regionerna Göteborg och Malmö, meddelar bolaget i ett pressutskick.

Best Transport har målsättningen att bli den ledande aktören på snabba transporter i Norden. Därför utmanar nu uppstickaren konkurrenterna i södra och västra Sverige med budtjänsten Best Paket – för paket som hämtas och lämnas samma dag, mellan kl 08.00 och 17.00. 

– I Göteborg och Malmö finns en väldig efterfrågan på prisvärda alternativ med stora geografiska täckningsområden och korta leveranstider. Med Best Paket, som dessutom inkluderar generöst tilltagna volymmått, tillmötesgår vi kundernas behov, säger Niklas Knight, VD på Best Transport.

– Best Transport befinner sig i en expansionsfas där vi jobbar aktivt för att utmana branschen med marknadsledande lösningar och konkurrenskraftiga priser. Nu blir vi ännu starkare i viktiga delar av Sverige och vi ser fram emot att fortsätta växa i både Malmö och Göteborg, säger Niklas Knight.

Annons

Annons