Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, nov, 20 2017
Senaste Nytt...

Mobil körjournal lanseras

Plot my drive lanseras i Sverige. Foto: DEFA 
Plot my drive lanseras i Sverige. Foto: DEFA 
Publicerad av
Christer Wiik - 10 nov 2017

DEFA lanserar nu den mobila körjournalen Plot my drive i Sverige. ”Genom kontinuerlig automatisk spårning och avancerad dataanalys, förenklar Plot my drive körjournalshanteringen avsevärt, för hundratusentals mobila arbetstagare”, skriver bolaget i ett pressutskick.

När Plot my drive är aktiverad körs den automatiskt i bakgrunden och ger användaren en personlig tidslinje med detaljerad information om dagens alla resor och förflyttningar. Användaren kan enkelt kategorisera resorna som privat- eller tjänsteresor och ladda ner skräddarsydda rapporter för skatteändamål, körjournalsredovisning eller fakturering.

- Vi har sett att det är mycket tidskrävande att skapa en korrekt dokumentation över bilresor för den mobila arbetstagaren», säger Anders Granquist, Digital Director på DEFA.
- Arbetsgivare lägger mycket tid på att kontrollera att all dokumentation stämmer och svenska arbetstagare går miste om miljontals kronor varje år. Plot my drive gör det enkelt att dokumentera alla typer av bilresor, så att både arbetstagare och arbetsgivare kan nyttja sin tid bättre.