Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, okt, 22 2018
Senaste Nytt...

Speed Group i logistikavtal med Hemtex

Speed Group tecknar samarbetsavtal med Hemtex AB. Foto: Speed Group
Speed Group tecknar samarbetsavtal med Hemtex AB. Foto: Speed Group
Publicerad av
Christer Wiik - 14 nov 2017

Speed Group kommer ta över driften av Hemtex logistik under 2018. Verksamheten kommer placeras i den nya logistikanläggningen om 38 000 kvadratmeter, som kommer byggas på Viared Västra längsmed riksväg 40. Totalt kommer affären att sysselsätta ett 40-tal personer.

Hemtex AB behöver en partner som de långsiktigt kan utvecklas tillsammans med och där kompetens och flexibilitet ligger i fokus för att ta fram en effektiv helhetslösning för lager-, e-handels- och butikshantering.
- Speed som ny lagerpartner ger oss möjlighet att växa och effektivisera våra logistikflöden på lager, e-handel och i butik. Vi känner oss trygga och ser fram emot vårt kommande samarbete tillsammans med Speed, säger Ann Bernlert logistikchef, Hemtex AB.

Speed Group är i dagsläget en av de ledande logistikaktörerna i Sjuhäradsbygden och Göteborg. Affären tillsammans med Hemtex AB kommer inte bara att stärka Speed Groups position på marknaden utan kommer också bidra till att förstärka Borås position som ett av Sveriges bästa logistiklägen.
- Vi är otroligt stolta över att kunna tillgodose Hemtex AB:s höga krav på professionell logistikhantering. Det är glädjande att ett stabilt, välrenommerat bolag som Hemtex AB väljer Speed Group som samarbetspartner, säger Peter Nilsson, CEO Speed Group.

 

 

Annons

Annons