Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, maj, 20 2018
Senaste Nytt...

24Storage öppnar ny anläggning i Haninge kommun

Foto: 24Storage
Foto: 24Storage
Publicerad av
Christer Wiik - 13 sep 2017

24Storage-koncernen fortsätter att expandera och öppnar nu sin femte förrådsanläggning i Stockholmsområdet. Anläggningen i Haninge är högteknologisk och har flera komponenter som går att reglera via ett egenutvecklat digitalt gränssnitt.

Vid sitt färdigställande kommer fastigheten vara över 5 000 kvadratmeter och rymma fler än 750 förråd fördelat på fyra plan. Investeringen uppgår till cirka 65 MSEK.
Under 2016 hade Haninge kommun en kraftig befolkningsökning och under kommande år förväntas invånarantalet växa ytterligare. Trots att de flesta lägenheter och hus har tillhörande förråd är det inte alltid det räcker för att få plats med alla saker. Nu öppnar 24Storage-koncernen en smart förrådsanläggning i kommunen där privatpersoner och företag kan hyra förråd i olika storlekar. Fastigheten är den tredje i raden som 24Storage designat och byggt upp helt från grunden.

– För att höja säkerheten på anläggningen ytterligare har vi även ett marknadsledande passagesystem som genererar en unik inpasseringskod för alla våra kunder. Och naturligtvis finns även inbrottslarm, brandlarm och videoövervakning i realtid, för en trygg kundupplevelse. Allt är integrerat i vår egen systemplattform som gör att vi kan hantera och övervaka anläggningen på plats eller på distans. Till och med över mobilen! Säger Michael Fogelberg, VD och grundare för 24Storage AB. 


Den nya anläggningen på Träffgatan 7 i Haninge tog nio månader att bygga, från spadtag till öppning. 24Storage har nu totalt 13 anläggningar runt om i Sverige.


– Vi ser en enorm potential i Haninge. I och med den ökande inflyttningen finns det ett stort behov av att hyra extra förvaring i området. Nu kan privatpersoner och företag förvara möbler, bokföring eller fritidsprylar som inte får plats i hemmet eller på kontoret, säger Michael Fogelberg.