Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, jul, 16 2018
Senaste Nytt...

Taxi Göteborg sköter publiklogistiken under Way Out West

Foto: TGEF
Foto: TGEF
Publicerad av
Christer Wiik - 09 aug 2017

Taxi Göteborg är laddade inför sin uppgift som samarbetspartner till musikfestivalen Way Out West. Evenemanget kommer att äga rum i Slottsskogen i Göteborg mellan den 10-12 augusti. Taxi Göteborg kommer att lägga stort fokus på logistiken för alla gästerna till och från festivalen.

Taxibilar kommer vara tillgängliga vid Slottsskogens restaurang, Frihamnen/Bananpiren. Taxi Göteborg har samt ensamrätt på VIP-området vid Villa Belparc  för att hjälpa musikfantaster till och från evenemanget. 
- Det ska bli jätteroligt att återigen finnas till hand för både artister och besökare under årets festival. Vi är ett företag med stor vana av evenemang och vet vad som krävs för att genomföra många resor under kort tid, säger Petra Kling, marknad- och försäljningschef på Taxi Göteborg.

- För att en festival av denna storlek ska fungera krävs bra logistik. Som besökare ska man ha möjligheten att kliva in i en taxi och ta sig till och från konserterna tryggt, smidigt och i tid - utan att behöva tänka allt för mycket annat än att ha roligt. Skulle regnet vara framme delar vi dessutom ut regnponchos och väljer solen att gassa kommer vi att dela ut vattenflaskor, avslutar Petra Kling.

Fakta: Way Out West är en musikfestival som arrangeras i Göteborg. Festivalen, som arrangeras av Luger sedan 2007, kombinerar uppträdanden på fem scener i Slottsskogen med konserter på scener runtom i Göteborg på kvälls- och nattetid. 2016 besöktes festivalen av ca 33 000 personer per dag, vilket var publikrekord.

 

Annons

Annons