Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, jun, 22 2018
Senaste Nytt...

DHL relanserar Freight Eurapid

Pekka Stenqvist, VD DHL Freight Nordic. Foto: DHL Freight
Pekka Stenqvist, VD DHL Freight Nordic. Foto: DHL Freight
Publicerad av
Christer Wiik - 05 jul 2017

DHL Freight re-lanserar DHL Freight Eurapid som en premiumtjänst med fokus på pålitlighet och snabbhet. Från och med den 3 juli finns tjänsten tillgänglig. Det unika är att godset blir prioriterat och får därför mycket korta ledtider samt att kunden kan få godset hämtat samma dag.

Som en av de ledande inom vägtransporter i Europa utökar och optimerar DHL Freight LTL-tjänsten Eurapid. Premiumtjänsten finns tillgänglig på 105 terminaler i 22 Europeiska länder, syftet är att möta marknadens krav på fler avgångar och en pålitlighet om att godset kommer fram i tid.

Premiumtjänsten ger kunderna en prioriterad bokningsservice samt direkt prisinformation genom den digitala bokningsmöjligheten. Prioriterad pålastning av godset samt att godset följs hela vägen till leverans. Kunden kan också addera tilläggstjänsten, före 12, på DHL Freight Eurapid. Tjänsten har sin grund i DHL Euroconnects nätverk men är en premiumvariant med fler mervärdestjänster.

– Vi vill satsa på kvalitet och erbjuda marknaden ett bra komplement till vårt helhetstäckande erbjudande som vi har idag. Produkten går väl i linje med vår strategi om att kunna erbjuda marknaden högsta möjliga kvalitet, snabbhet och pålitlighet när det kommer till vägtransporter, säger Pekka Stenqvist, VD DHL Freight Nordic. 
Källa: DHL Freight

 

 

Annons

Annons