Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, maj, 20 2018
Senaste Nytt...

Ny direktör för Trafikverket i Region Nord

Helena Eriksson. Foto: Thomas Henriksson
Helena Eriksson. Foto: Thomas Henriksson
Publicerad av
Christer Wiik - 16 jun 2017

Helena Eriksson blir Trafikverkets nya regionala direktör i Nord från den 1 september 2017. Det framgår av ett pressmeddelande från Trafikverket.

Helena arbetar idag som avdelningschef för Inköp och Logistik på Trafikverket i Luleå. Hon har mångårig erfarenhet som chef, både i Trafikverket och dåvarande Vägverket.
– Som regional direktör vill jag vara med och driva samhällsutvecklingen i regionen, Trafikverket ska vara en viktig aktör i arbetet med att öka tillgängligheten här i norra Sverige, säger Helena Eriksson.

Helena är 47 år och bor i Luleå. Hon kommer att börja sin tjänst som regional direktör den 1 september 2017.
Stefan Engdahl, Trafikverkets planeringsdirektör har ansvarat för rekryteringen och är glad och nöjd att kunna presentera Helena som ny regional direktör.
– Helena är med sin samlade kompetens och erfarenhet rätt person att leda regionen och fortsatt driva samhällsutvecklingsfrågorna för Trafikverkets räkning i vår nordligaste region, säger Stefan.

Arnold Vonkavaara, Trafikverkets nuvarande regionala direktör i Nord, har valt att avsluta sitt uppdrag i samband med att hans förordnande går ut. Han övergår som chef för Trafikverkets program "Uppgradering av järnväg" den 1 september 2017.