Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, jun, 22 2018
Senaste Nytt...

PayPal samarbetar med AppSpotr om e-handelslösningar

Foto: PayPal
Foto: PayPal
Publicerad av
Christer Wiik - 17 mar 2017

AppSpotr och PayPal har inlett ett samarbete för att marknadsföra AppSpotrs e-handelslösning. PayPal-betalningar kommer nu att vara tillgängliga i samtliga AppSpotrs nya e-handelsappar. Det meddelar PayPal i ett pressutskick.

Att AppSpotr har blivit godkänd som Solution Partner hos PayPal innebär att AppSpotrs appbaserade e-handelslösning kommer att marknadsföras mot B2B-kunder i PayPals kanaler under 2017 och att Braintree och PayPal blir tillgängliga i samtliga AppSpotrs e-handelsappar. Den initiala lanseringen kommer att riktas mot västra Europa.

Braintree är en betalningsplattform som gör det enkelt att ta emot betalningar via en app eller webbplats. Den tillåter kunder att acceptera kort som Visa eller MasterCard och PayPal via en enda integrering.

- Vi är väldigt glada och stolta över att kunna nå ut till PayPals B2B-segment med vårt erbjudande. Tillsammans med PayPal gör vi det möjligt för alla företag att lansera e-handel genom sina egna appar, något som tidigare var mycket dyrt, tidskrävande och svårt, säger AppSpotrs vd Patric Bottne.  

AppSpotr är i dagsläget den enda appbaserade e-handelsleverantören som har godkänts som PayPal Solution Partner.  

- Att kunna lansera e-handel via din egen app är något som vi har identifierat som ett stort behov inom B2B-segmentet. AppSpotrs e-handelslösning är lätt att använda samt kostnadseffektiv, och vi är mycket glada över att kunna erbjuda denna lösning till våra kunder, säger Jonas Breding, General Manager på PayPal.  

 

Annons

Annons