Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, mar, 22 2019
Senaste Nytt...

Nya TomTom GO sätter föraren på kartan

Foto: TomTom
Foto: TomTom
Publicerad av
Christer Wiik - 18 apr 2013

TomTom har helt och hållet designat om den portabla navigatorn för att ge föraren ökad kontroll och visa mer information på ett tydligare och enklare sätt.

Den nya serien har en helt ny interaktiv karta, trafikinformationstjänsten TomTom Traffic under hela produktens livslängd och 3D-karta som sammanlagt visar föraren vad som händer runt omkring dem och vad som väntar längs resan.

– När navigering tidigare handlade om att hjälpa bilister till okända destinationer, ger vi nu föraren snabb och enkelt tillgång till den information man behöver för att kunna ta smarta beslut i sin körning, säger Oscar Otteborn, Nordenchef på TomTom. Vi har designat om våra navigatorer till att bli ett hjälpsamt verktyg i den dagliga körningen. Genom att ge enkel tillgång till världsledande TomTom Traffic och få information om mer än bara vägen framför får föraren mer kontroll än någonsin.

Nya TomTom GO har också trafikinformationstjänsten TomTom Traffic under hela produktens livslängd. Tjänsten pekar ut exakt var förseningar börjar och slutar och hjälper förare att komma fram till destinationen snabbare. Förare kan välja att ansluta till TomTom Traffic på två sätt, antingen via sin smartphone eller som alltid ansluten genom ett integrerat sim-kort i navigatorn. Navigatorer med uppkoppling från en smartphone tar emot trafikinformationen via Bluetooth och använder det vanliga telefonabonnemanget för att ta emot data, som också inkluderar andra tjänster som TomTom Fartkameror.

 

 

Foto: TomTom

Annons

Annons