Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, okt, 20 2017
Senaste Nytt...

10-års jubileum för Stora Transportdagen

Foto: Christer Wiik
Foto: Christer Wiik
Publicerad av
Christer Wiik - 15 mar 2016

Den 13 april 10-årsjubilerar Stora Transportdagen på Münchenbryggeriet i Stockholm. Årets tema är ”Entreprenörerna formar framtidens transporter”. Innovationer samt smarta, entreprenörsdrivna affärsmodeller och lösningar inom transportsektorn kommer att stå i fokus.

Maria Nygren, näringspolitisk chef och vice vd för Transportföretagen har ursprungligen initierat samt varit med om att arrangera Stora Transportdagen från starten 2007:

- Med årets tema entreprenörerna formar framtidens transporter vill vi arrangörer sätta strålkastarljuset på transportsektorns alla branscher och företag som i stora stycken sitter på lösningar för framtidens olika utmaningar.   - Eftersom Stora TransportDagen 10-årsjubilerar hoppas jag att vi kan bjuda på aha-upplevelser, nya insikter och att publiken ska bli imponerad av våra företagsexempel. Transportnäringen är ju så otroligt dynamisk och spännande!

Organisatörer tillsammans med Transportföretagen är Branschföreningen Tågoperatörerna, Jernhusen, SPBI, Föreningen Svenskt Flyg, Svensk Sjöfart och Sveriges Åkeriföretag.

Källa: Transportindustriförbundet