Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, sep, 19 2017
Senaste Nytt...

Byggvarulistan.se etablerar sig i Norge

Magnus Svensson, grundare och CEO Byggvaruhuset. Foto: Daniel Hjalmarsson
Magnus Svensson, grundare och CEO Byggvaruhuset. Foto: Daniel Hjalmarsson
Publicerad av
Christer Wiik - 25 feb 2016

I samarbete med ByggeBolig.no Norges största forum för gör-det-självare, lanseras Byggvarelisten.no. Målet är att ha en enklare version online under februari månad och en fullskalig prisjämförelsesajt till sommaren.

 – I Norge lägger man mer pengar på renovering och nybyggnad än vad vi gör i Sverige per person. Gör-det-själv-marknaden är väldigt stor så för oss är det ett naturligt nästa steg och vi är otroligt glada att ha hittat en partner som ByggeBolig.no, säger Byggvarulistans vd Magnus Svensson.

Med Byggebolig.no som partner förväntar sig Byggvarulistan en snabb tillväxt med hjälp av den trafik ByggeBolig.no har idag. Etableringen i Norge blir även ett eldprov för att testa skalbarheten.

- Vi har en stabil teknisk plattform och nu får vi ett första test på skalbarheten. Det blir ett spännande år där vi tillsammans med ByggeBolig.no bygger vidare mot ett bra internationellt koncept, säger Byggvarulistans CIO Patrik Dahlén. Vd för det nya norska bolaget blir Christian Mjønes, verksamhetschef på ByggeBolig AS.