Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, sep, 19 2017
Senaste Nytt...

Toyota lanserar ny e-handelssajt för truckar

Foto: Toyota Material Handling
Foto: Toyota Material Handling
Publicerad av
Christer Wiik - 23 feb 2016

Nu har Toyota Material Handling i Sverige öppnat sin nya försäljningskanal, en ny webbplattform som möjliggör onlineköp för Toyotas befintliga och nya kunder.

Webbshoppen erbjuder guider, filmer och instruktioner för vilka truckar och tillbehör som lämpar sig bäst för olika ändamål. På sajten kan den kund som är intresserad av att köpa lyftvagnar eller hyra en truck ställa frågor om det och för den som behöver direkthjälp finns möjlighet att få svar via en chatt-funktion under dagtid.

I första etappen finns ett urval av lyftvagnar för försäljning och övriga truckar för uthyrning. Snart kommer man även kunna köpa låglyftare och under året kommer flera delar av Toyota Material Handlings produkt- och tjänsteutbud läggas till i den nya webbshoppen. Sajten är anpassad för olika plattformar, mobila enheter och läsplattor och möjliggör även betalning med kreditkort.

- Vi vet att många truckanvändare startar inköpsprocessen online inför ett truckköp. Undersökningar visar på att 60 % av köpbesluten inom B2B fattas innan man tar kontakt med säljare, säger Ylva Ring Chef Marknadskommunikation på Toyota Material Handling Sweden.