Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, okt, 20 2017
Senaste Nytt...

Brunna Logistikpark växer i Upplands-Bro

Illustration: NCC
Illustration: NCC
Publicerad av
Christer Wiik - 17 feb 2016

NCC börjar nu bygga den andra miljöcertifierade och energisnåla logistikfastigheten i Brunna i Upplands-Bro kommun. NCC anlägger även nya kommunala gator och cykelväg. Logistikfastigheten är klar i december i år.

Brunna Logistikpark växer och skapar utrymme för tillväxt i Upplands-Bro. Första projektet, Hälsobrunnen, blev färdigt i december 2015 och hyresgästerna Edström Logistics samt Svenskt kosttillskott har flyttat in. NCC bygger nu en logistikfastighet till i området, projekt Önskebrunnen.

– Det blir en flexibel byggnad på 14 000 kvadratmeter med tolv meter takhöjd och stor möjlighet till skräddarsydda lösningar för kunderna. Byggnaden har plats för en till fem hyresgäster med lager, kontor och personalutrymmen, säger Olle Forsberg, regionchef på NCC Property Development.

Brunna har goda förutsättningar för lager och logistik. Läget nära Stockholm och alldeles intill E18 gör det lätt för leveranser, kunder och medarbetare att ta sig dit. Det innebär också ett utmärkt skyltläge för den som vill nå de hundratusentals bilar som passerar på E18 varje dag.

Brunna Logistikpark växer och skapar utrymme för tillväxt i Upplands-Bro. Första projektet, Hälsobrunnen, blev färdigt i december 2015 och hyresgästerna Edström Logistics samt Svenskt kosttillskott har flyttat in. NCC bygger nu en hall till i området, projekt Önskebrunnen.

– Det blir en flexibel byggnad på 14 000 kvadratmeter med tolv meter takhöjd och stor möjlighet till skräddarsydda lösningar för kunderna. Logistikhallen har plats för en till fem hyresgäster med lager, kontor och personalutrymmen, säger Olle Forsberg, regionchef på NCC Property Development.