Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, sep, 19 2017
Senaste Nytt...

Viking Lines fartygsflotta moderniseras

M/S Viking Grace. Foto: Viking Line
M/S Viking Grace. Foto: Viking Line
Publicerad av
Christer Wiik - 21 jan 2016

Viking Line renoverar sina fartyg under början av 2016. Viking Line investerar i vår totalt åtta miljoner euro på att modernisera tre av sina fartyg.

Viking Lines fartyg M/S Viking Grace, M/S Amorella och M/S Gabriella går i docka under början av året. Dockningsarbetet omfattar, förutom satsningar på säkerhet och underhåll, en lång rad förbättringar och moderniseringar.

– Vi vill också i fortsättningen erbjuda våra kunder upplevelser som de inte får någon annanstans. Vi lyssnar på kundernas önskemål och följer resetrender och strävar efter att uppfylla dem så bra som möjligt, säger Viking Lines marknadsdirektör Kaj Takolander i ett pressmeddelande..M/S Viking Grace, som trafikerar rutten Åbo–Stockholm, går i docka 18.1–25.1.Spat förbättras nu ytterligare, bland annat genom en större bastu och en VIP-bastu som kan bokas för privata tillställningar. Vid sidan av spa-avdelningen moderniseras även konferensavdelningen.

M/S Amorella, som också seglar mellan Åbo och Stockholm, går i docka den 27 januari och återkommer i trafik igen den 11 februari. Under dockningen moderniseras bland annat 37 hytter. Dessutom utrustas nattklubben med en LED-vägg samtidigt som kaféets matservering utvecklas. M/S Gabriella trafikerar Åborutten när M/S Amorella och M/S Grace är i docka.

M/S Gabriella på rutten Helsingfors–Stockholm går i docka 3–16.4. Under den två veckor långa ombyggnaden skapas bland annat en helt ny restaurangvärld bestående av åtta restauranger och barer. Nästan 100 hytter moderniseras och utrustas med dubbelsängar.