Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, sep, 19 2017
Senaste Nytt...

Däckarna ansluter sig till Däckteam

Mikael Johnsson, vd Däckteam. Foto: Däckteam
Mikael Johnsson, vd Däckteam. Foto: Däckteam
Publicerad av
Christer Wiik - 04 jan 2016

Däckteam i Sverige AB och Däckarna i Sverige AB slår ihop sina respektive verksamheter och blir Sveriges största oberoende däckkedja.

Förhandlingar mellan Däckteam och Däckarna har pågått sedan oktober 2015 och har resulterat i att Däckarna går med i Däckteam som därmed består av ca 150 verkstäder runt om i Sverige. Detta gör Däckteam till den tveklöst största oberoende däck-kedjan i Sverige och är ett viktigt delmål i vår avsikt att vara och förbli det självklara valet för såväl privatpersoner som företag när det gäller däck och fälgar.

- Det ökade antal verkstäder gör att vi kan möta våra kunders krav på tillgänglighet förenat med den höga servicenivå och kunskap som lång erfarenhet inom branschen ger. Tillsammans med Däckarna skapar vi ett konkurrenskraftigt bolag som kan förbättra vårt kunderbjudande och vår effektivitet samtidigt som vi behåller den lokala förankringen som är så viktig för både våra franchisetagare och våra kunder.- Vi kommer även att bli medlem i Points S som är ett europeiskt nätverk av oberoende däckverkstäder. Detta gör oss ännu starkare i samband med fleet-affärer men även vid avtalsförhandlingar med leverantörer. säger Däckteams vd Mikael Johnsson.