Mötesplatsen för dig inom lager-, transport- och logistikbranschen, maj, 24 2018
Senaste Nytt...

Internationell e-handelsaktör öppnar i Köpenhamn

E-handeln växer världen över. Foto: Flickr/StormK
E-handeln växer världen över. Foto: Flickr/StormK
Publicerad av
Christer Wiik - 13 apr 2015

Nu vill det engelska B2B teknikföretaget Ve Interactive på allvar ta sig in på den danska marknaden för e – handelslösningar.

Ve Interactive levererar lösningar inom retargeting och programmatic till e-handlare världen över med 26 kontor i städer som London, Tokyo, Boston, Sao Paulo och nu även i Köpenhamn.

 - Dansk e-handel växer mycket snabbt just nu och vi har identifierat Danmark som en marknad med stor potential. Vi ser en stor efterfrågan på produkter som kan hjälpa e-handlare att rikta kommunikation och marknadsföring till individer snarare än till grupper i köpprocessen, vilket i sin tur genererar en högre ROI på marknadsföringsbudgeten. Detta kan vi, vilket visat goda resultat hos våra redan befintliga danska kunder, säger Johan Hagenfeldt, Nordenchef på Ve Interactive.

Ve Interactive grundades i London 2009. Konceptet var en liten bit av JavaScript-kod som gjorde det möjligt för e-handlare att interagera med sina besökare genom hela köpprocessen online. Ve Interactive kommer att öppna ett kontor i Meatpacking District i Köpenhamn i mitten av april. Den danska divisionen är en del av Ve Nordic, som betjänar kunder i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Island.